Σχετικά με το Θέρετρο

Μάθετε περισσότερα
για το όραμα και
την αποστολή του θέρετρουΣτα περίχωρα της Αθήνας, στην περιοχή Σούνιο, μόλις 30 μέτρα από τη θάλασσα, ο κ. Ντένις Κασφίκης μεταμόρφωσε ένα χαμένο θέρετρο και ένα κομμάτι γης σε έναν μικρό παράδεισο από καλοκαιρινές κατοικίες και διαμερίσματα υψηλής ποιότητας με θέα στη θάλασσα.

Για ανθρώπους που απλά θέλουν να ξεφύγουν, βρίσκεται ιδανικά κάτω από τον αρχαίο ναό του Ποσειδώνα. Ο τόπος όπου τελείωσε ο αρχαίος μύθος του Θησέα και όπου ήρθε το όνομα “Αιγαίο Πέλαγος”.

Υπάρχουν δεκατρία ιδιωτικά σπίτια και διαμερίσματα, το καθένα με τη δική του εντυπωσιακή θέα. Επίσης υπάρχουν διαθέσιμα σημεία στάθμευσης. Κάθε σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 8 άτομα και το καθένα είναι επιπλωμένο με πολυτελή έπιπλα.

Οι κατοικίες απέχουν 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία. Η θάλασσα είναι προσβάσιμη μέσα σε 30 μέτρα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ιδιωτική παραλία μας υπάρχουν κανό για χρήση από τους πελάτες μας δωρεάν.

Η περιοχή του Σουνίου απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την κοντινότερη πόλη και το λιμάνι, που ονομάζεται Λαύριο και 45 λεπτά από το αεροδρόμιο του Ελευθέριου Βενιζέλου.

Μεταξύ του λόφου και της θεαματικής θάλασσας, το Σούνιο είναι ένα μοναδικό μέρος για να περάσετε τις διακοπές σας και να χαλαρώσετε. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τα δωμάτια ή την περιοχή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Αν ψάχνετε για ιδιωτικότητα και ησυχία, είμαστε το σωστό μέρος.

Στους πελάτες μας προσφέρετε:
– 3 ώρες πρωινό
– 16 ώρες υποδοχή
– 12 ώρες room service
– Υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών
– Express checkout